Välkommen till min blogg

Nu tror jag att grisarna börjar flyga, för nu har jag tagit steget in i den digitala världen på allvar! Det här kommer att blir platsen för mig att dela med mig av min vardag, och mina stora fritidsintressen. Det kommer att bli en mycket blandad kompott av information, och det är lite så det får vara. Det blir vad det blir i slutändan och jag vill inte riktigt måla in mig i något hörn där jag uttryckligen säger att allt ska cirkulera kring ett och samma ämne. Ingångarna lämnas därmed öppna och bloggen kommer att ges ett dynamiskt innehåll som baseras dels på det jag tycker är mest intressant för stunden samt det som händer med mig och mitt liv. Vilket betyder att det blir en del fiskande här.

Jag skulle väl vilja påstå att jag är en ganska anspråkslös man, en herre som är ungefär som alla andra och vill mest leva ett liv som jag känner är bekvämt och tillbakalutat. Det behöver inte vara överdrivet mycket aktion i mitt liv, inte heller är jag speciellt intresserad av att ”upptäcka mig själv”, eftersom att jag anser att jag redan gjort det för länge sedan. Jag vet redan vem jag är och vad jag vill göra i livet för att jag ska kunna njuta på bästa möjliga sätt. Vad det i slutändan kommer att resultera i återstår att se, men jag tar dagarna som de kommer utan någon som helst förväntan eller förhoppningar om ett visst utfall. Jag gör det jag gör från dag till dag, och ser till att må bra samtidigt som det händer. Det är min livsfilosofi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *