Om bloggen

Välkomna hit till bloggen som kommer att handla om mig och mitt intresse. Jag som skriver här heter Micke och mitt stora intresse är sportfiske. Anledningen till att bloggen heter som den heter beror på att det absolut bästa fiskestället enligt mig är just Aareavaara, där jag har fångat de flesta av mina rekordfiskar.

Fiskeformen som jag föredrar är framför allt flugfiske, och det är mest vanligt att gilla bland oss sportfiskare. Det är helt enkelt en gren inom sportfisket som inte enbart ser väldigt elegant ut, det handlar mycket om de små tekniska detaljerna och hur du planerar ditt fiske. Det betyder alltså att det ligger betydligt mycket mer bakom själva fisket än att enbart trä på ett bete och kasta. Innehållet är mycket större än så och det kommer ni att få ta del av här på min blogg. Jag kommer skriva om flugfisket på ett enkelt och lättbegripligt sätt, vilket kanske får er läsare att känna er sugna på att prova på. Lyckas jag med att enbart få en människa att börja med sportfiske så är all lycka gjord med denna blogg, för ju fler som engagerar sig i denna klassiska svenska företeelse, desto roligare är det!

Men bloggen kommer också att handla om mycket annat. Förutom att jag är intresserad av sportfiske så finns det samtidigt mycket annat som intresserar mig dagligen. Jag ska försöka att undvika en massa utläggningar om jobbet, det är tråkigt nog som det är, men andra intressen om exempelvis jakt och idrott lär få en betydande del av utrymmet här. Något som jag dessutom säkert vet kommer att dyka upp är inlägg som har med huset att göra, för jag för en ständig kamp på detta åbäke som jag älskar att hata och hatar att älska. Vi har en brokig relation jag och huset, där jag ibland står som segrare, men allt som oftast avgår denna röda överreklamerade koja med vinsten.

Ni ska känna er varmt välkomna in hit till mitt krypin där jag delar med mig av högt och lågt. Förhoppningsvis kommer innehållet att intressera er, och om inte det gör det så kanske det kan underhålla er i alla fall.