Nya möbler till frugan

matbordIbland måste man krypa till korset och göra som man blir tillsagd för att hålla husfriden i hemmet. Det är inte alla gånger heller som det sitter långt inne, ibland har hon faktiskt väldigt goda tankar och idéer att komma med, som jag inte själv tänkt alls på. Det blir ganska lätt så när man spenderar tid i ett hus. Man vänjer sig vid det man har och börjar se nyttan i det, vilket gör det svårare och svårare att komma fram till ett beslut att ta för att uppdatera och kanske göra bättre.

Precis så var det med matbordet vi hade. Visst var det lite fallfärdigt och väldigt slitet, men det fungerade bra tyckte jag och samtidigt så fanns det en liten charm i det, även om färgen flagnade av på sina ställen. Men frun var bestämd, vi skulle byta ut bordet fort om det så var det sista hon gjorde. Jag hörde tonen i hennes röst och när jag hör precis den där irriterande delen som ligger längst bak i rösten så vet jag att det är allvar. Då är det bara att lyssna.

Matbord och stolar därtill brukar normalt sett vara ganska dyra, vilket betyder att pengarna måste finnas till det också. Vi är väl inte direkt rika, men inte fattiga heller, vilket gjorde av vi ville ha någonting bra den här gången, men att det inte fick kosta för mycket. Frun hittade in på Trademax på nätet och jag tog mig en snabb koll på de olika matgrupper som hon hittade. Jag valde en, hon valde i sin tur en annan, och det blev givetvis den senare som nu står och förgyller matrummet. Jag är rätt nöjd ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *