Dax för lyx i badrummet

Jag har en mycket enkel smak: jag nöjer mig med det bästa, och det gäller det mesta här i livet. Nu är det ju tyvärr så att det bästa ibland kan kosta en hel del så jag har inte alltid råd utan måste tyvärr kompromissa. Men sånt är livet och det är inte mycket att göra åt, utom då att försöka tjäna mer pengar, vinna på lotto eller något sådant. Eller, hemska tanke, spara! Spara är någonting som jag egentligen inte tycker om att göra, men ibland tvingar mig själv till. Bra flugfiskegrejor är inte gratis, och om jag måste spara in på övriga utgifter, äta enklare ett tag och så, för den sakens skull så gör jag det. Disciplin och självkontroll är A och O i sammanhanget, och jag tycker nog jag har en del av den varan, faktiskt, även om det kanske inte alltid märks.

Men flugfiskegrejor och sådant är ju ändå inte så dyrt, i alla fall inte jämfört med vad jag sparat in till nu. Jag ska nämligen fixa till badrummet rätt så rejält, eftersom det knappast kan beskrivas som ”det bästa”, snarare lite tvärtom. Jag har tvekat lite inför det eftersom det i allmänhet är dyrt att fixa med badrum, men nu så har jag insett att det nog kan vara värt det. Jag menar, jag trivs inte så speciellt bra där, och så kan vi ju inte ha det! Eller hur? Nu handlar det inte om någon helrenovering, utan om att ett antal detaljer ska bytas ut.

Det handlar då främst om WC:n och duschkabinen. WC:n ska bytas, så är det bara och duschkabinen ska bort. ut. Puts väck, hej då, våt fläck! I stället ska jag skaffa mig ett riktigt badkar. Som tur är så har det stått ett där duschkabinen nu står tidigare, så det borde inte vara så svårt att fixa. Jag kommer att köpa grejorna från Smarthem, eftersom jag hittat en del jäkligt spännande hörnmonterade bubbelbadkar där. Som jag sa, endast det bästa för mig, och ett bubbelbad har jag alltid velat ha. Jag har provat på bubbelbad tidigare och tycker att det helt klart kommer att vara värt pengarna att ha det hemma när jag vill och hur jag vill.
Bubbelbad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *