Dä va bättre förr!

kompletta grupper med stolarJag vet inte om det har ett samband med mitt intresse för fiske och jakt men jag tror det: min smak vad gäller möbler är vad man skulle kunna kalla lantlig och lite gammaldags. Vad jag tror är att den som vurmar för djur och natur på det sätt som jag gör också tycker om sådant som känns genuint. Kanske har också nostalgi någonting med saken att göra, en längtan tillbaka till en värld där saker och ting var enklare (även om det är en illusion, saker var inte enklare förr. Det var bara det att vi inte bombarderades med information om allt skräp som händer, både inom och utom landet, 24 timmar om dygnet). Det får vara hur det vill med den saken, sån är min smak och det står jag för.

Granngården matbordSedan tycker jag också att det känns lite speciellt att äta fisk jag själv fångat, eller kött jag själv lagat i en sådan miljö. Det är därför jag för inte så länge sedan skaffade mig nytt matbord & nya stolar i sådan stil. Att märket heter ”Granngården” säger en del om vad det handlar om (och bilderna bör göra det lite extra tydligt). Egentligen skulle jag vilja gå ytterligare ett par steg längre och köpa ett riktigt gammalt hus ute på landet. Men det är någonting som får vänta, även om det är en av mina stora drömmar (givetvis ska huset ligga vid en sjö, vilket gör att priset nog kommer att ligga lite väl högt för min nuvarande ekonomi).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *